Το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η πόλη της Θεσσαλονίκης σας καλωσορίζουν στη διοργάνωση του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με τίτλο:

 

ΣΦΗΜΜΥ 3.0 : Νέοι Μηχανικοί στην Κοινωνία της Γνώσης

 

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ξεκίνησε την πορεία του δύο χρόνια πριν, με πρωτοβουλία φοιτητών της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

 

Στόχος του ήταν και παραμένει η επαφή των φοιτητών με την τεχνολογική πρόοδο στο γνωστικό αντικείμενο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών και η διαρκής τους ενημέρωση στα πεδία της έρευνας, της καινοτομίας και των εφαρμογών. Ένας ακόμη, ίσως μεγαλύτερος, στόχος του Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. είναι να φέρει κοντά όλους τους φοιτητές Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών ή φοιτητές ομοειδών τμημάτων ανά την Ελλάδα, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων, καθώς αυτές αποτελούν το σημαντικότερο κομμάτι της επιμόρφωσης των νέων μηχανικών, κατά τη διάρκεια της φοιτητικής, αλλά και της μετέπειτα επαγγελματικής τους πορείας.

 

Φέτος έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στη Θεσσαλονίκη, το διήμερο 10-11 Απριλίου 2009, σε μία προσπάθεια να ενισχύσουμε τον πανελλήνιο χαρακτήρα του ελπίζοντας να καθιερωθεί ως θεσμός και να αγκαλιαστεί από όλους τους φοιτητές ΗΜΜΥ.

 

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!